Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Nuki Box

€ 349,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

De Nuki Box maakt van de bestaande elektrische deuropener van toegangsdeuren tot gebouwen en gemeenschappelijke ruimtes een slimme deuropener. Daarbij wordt, dankzij de gsm-module in de Nuki Box, de smartphone een digitale sleutel: slim en altijd bereikbaar.

Onzichtbare deuropener
De Nuki Box wordt op het bestaande elektrische openingssysteem aangesloten en fungeert als slimme deuropener via Auto Unlock of de Nuki-app.

Geen wifi nodig
Met de geïntegreerde eSIM-kaart en Bluetooth Low Energy werkt de Nuki Box ook als er geen wifi-verbinding beschikbaar is.

Ontelbare toepassingsmogelijkheden
De Nuki Box kan worden gebruikt voor het openen van toegangs- en garagedeuren van appartementsgebouwen, verenigingsgebouwen en gemeenschappelijke ruimtes, maar kan ook creatief in het Smart Home worden geïntegreerd.

Individuele beheerniveaus
Aan een adres kunnen subeenheden worden toegewezen. Bewoners, leden, dienstverleners etc. hebben daardoor de mogelijkheid om de Nuki Box voor zichzelf te beheren.

Digitale toegang voor iedereen
Met deze slimme oplossing die achteraf kan worden geïnstalleerd, kunnen alle bewoners van een gebouw met slechts één apparaat het digitale toegangssysteem volledig gebruiken.

Privacy heeft voorrang
Het gedetailleerde activiteitenlogboek van de toegangsprocessen kan alleen door de eigenaren en huurders van de appartementen worden ingezien. De privacy blijft altijd gewaarborgd.

Bijzonder veilig
De communicatie tussen het eindapparaat en de Nuki Box vindt plaats via een versleutelde SSL-verbinding in de cloud.

Veilig bij verlies
Nooit meer verloren gegane sleutels of het moeten vervangen van de cilinder: met Nuki beheer je de digitale toegangsrechten eenvoudig via het Nuki Web.

Reacties