Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Nuki Power Pack

€ 49,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Een extern oplaadbaar accupakket waarmee je je Smart Lock via een USB-kabel kan opladen. Wanneer het Power Pack volledig is opgeladen, kan het je Smart Lock tot 12 maanden van stroom voorzien.

Met het Power Pack, wil Nuki Home Solutions niet enkel een praktische, maar ook een duurzame oplossing op de markt brengen. Het Nuki Power Pack gaat op één oplaadbeurt twee keer zo lang mee als conventionele batterijen. Het accupakket is daarnaast ook makkelijk aan te sluiten op je Smart Lock. Op de plek waar je normaal batterijen zou plaatsen, kan je het Power Pack via een USB-kabel aansluiten op je slot. Bovendien word je via pushmeldingen in de Nuki-app op de hoogte gehouden van het batterijniveau van je Power Pack. Wanneer het batterijniveau onder de 20% daalt, krijg je automatisch een waarschuwing.

Een constante stroomvoorziening voor je Smart Lock
Het Power Pack volledig op te laden, duurt ongeveer 10 uur. Vanaf dat moment kan de externe batterij je Smart Lock ongeveer een jaar van stroom voorzien. Maak je liever geen zorgen over het opladen? Dan kan je er ook voor kiezen om je slot een constante voeding aan te leveren. Het Power Pack beschikt namelijk over twee USB-poorten, zodat je het accupakket zowel op je Smart Lock kan aansluiten, als op je stroombron. Bovendien kan je via de USB-aansluiting je Power Pack ook even kort opladen met een Power Bank wanneer je niet veel tijd hebt.

Reacties

Ook interessant

€ 199,00
€ 99,00